Thanks for support me , FRIENDS



Peeps , tengok tajuk . Wahhh , kenapa ? Support apa ? Friends ? Siapa ? Ouh ya , mesti still ada yang tak tahu lagi yang saya nih bercita-cita nak jadi seorang model ( muslimah ) selepas cita-cita menjadi nurse tak dapat dikecapi :') Sebab tak dapat dikecapi ? Hmm , mungkin juga sebab saya ni lemah fizikal dan mental . Nak tengok darah sendiri pun takut inikan pula nak tengok patah riuk tuh . Haihhh , tak mungkin tak mungkin . Orang kata kerja sebagai nurse nih mulia , sebab dapat bantu orang yang memerlukan kita . Betul jugak sebenarnya tapi disebabkan takut saya ni melebih so saya batalkan juga :)

Minat nak jadi model nih datang waktu kakak saya | MAYANG SARI , MakeUpArtist | ajak pergi buat test photoshoot bersama majalah dara . Tapi waktu tu bodoh-bodoh lagi , masih kaku nak buat gaya-gaya " model majalah" kekeke . Mungkin bukan rezeki saya waktu tuh . Tapi kakak saya tak pernah mengeluh dengan apa yang saya buat even benda tu mengecewekan dia . Thanksyousomuch sista :*


Alhamdulillah segala apa yang lala buat , ibu and abah sokong . Termasuk kawan-kawan facebook , kawan-kawan SLV ( beberapa ) and kawan-kawan rapat lala . Thanks FOR support me guys . IHEARTYOUMUCH :3 Ibu ada cakap , if jalan sebelah lala terase macam jalan sebelah KLCC bila lala pakai heels . Lala yang tinggi atau ibu yang rendah ? kekeke , jahatnyaaa anak ibu nih . Sorry mum . Hey , i got to go , kbai . takecare bloggers :3



Sarihah Junaidi Bloggie!

2 comments:

nur liyana said...

I wanna be a professional makeup artist ;)

Btw, truskan kerjaya ituu sista =D

Sarihah Junaidi said...

Hopefully hajat adik tercapai k ? :*

thanksyou :)

Post a Comment

 
This blog belong to SARIHAH JUNAIDI dot blogspot dot com